Teraz wiem jak to było w prl. 12 stopień zasilania. To nas czeka częściej jesli nie zatrzymamy szaleństwa zielonego ładu (czerwonego jadu). Znajdźcie na YouTube taka piosenkę Zieliny ład - czerwony jad
Fotografia nr 2 (z mężczyzną pokazującym coś palcem) raczej nie zostało zrobiona przy GPZ Karolinowska.
Wyobraźcie sobie, że jak pozamykają kopalnie węglowe i będziemy zdani tylko na PV i wiatraki... to takich przerw może być więcej... heh. Zielony Ład wita was...
Jestem załamany stanem naszej Obrony Cywilnej. Byle awaria zasilania, a nasza, regionalna rozgłośnia radiowa "Strefa FM" przestała nadawać. Co z komunikatatami w razie godziny W? Straszna lipa:(
Dzień dobry cześć i czołem pytacie skąd się wziąłem. Jestem wesoły Romek, mam w Piotrkowie domek, a w domku wodę, światło, gaz, więc zaśpiewam jeszcze raz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!